Skolen

SFO

Når skoledagen er slut, går de mindste over i skolens skolefritidsordning, SFO. Den befinder sig i skolens fjerneste hjørne langt væk fra trafik og larm,  lige ud til store grønne områder med bålplads, fodboldbaner, multibane, træer og buske. Det er den skolefritidsordningen på Lolland med højest til loftet og de største grønne områder. Der er rig mulighed for at få brugt energi og få frisk luft efter en god skoledag. Gemmeleg, fodbold, sandkasseleg, snobrød og meget mere er en fast del af SFO-ugen på Horslunde Realskole. 

Indendørs er der hyggelige indrettede lokaler, hvor SFO’ens pædagoger faciliterer spændende kreative aktiviteter for eleverne som fx. mad over bål, smykkeværksted, malerværksted og andre kreative indslag, hvis de altså ikke hellere vil lege med legetøjet eller koble fra med en god film.
Hver dag er der en planlagt aktivitet, som børnene kan deltage i, hvis de har lyst. Der vil på intra blive oplyst hvilke aktiviteter, der vil være i den kommende uge.

Der er frokostordning i SFO’en, hvor børnene hver dag bliver tilbudt et lille måltid, når de har fri fra skole. Det kan være friskbagte boller, rugbrød med pålæg og frugt og grønt, pastasalat, frikadeller og flutes eller en gang pasta med kødsovs. 

Ca. 4-5 gange om året tager SFO’en på tur. Det kan være til Albuen Camping, Hestehovedet Strand, Nakskov Svømmehal eller Fejø.

En gang om året tager alle børn og personaler til Lalandia eller Legejunglen i Nykøbing. Vi kører i bus og bruger hele eftermiddagen på at hygge og lege.